Speak of Spirit

Speak of Spirit

www.speakofspirit.se


info.speakofspirit@gmail.com

Spiritualistisk gemenskap öppen för alla intresserade av andliga frågor.


Speak of Spirit är en dröm Mia har haft sedan många år tillbaka, som hon i dag driver tillsammans med sin bäste vän, kollega och vapendragare Carina Tanaskovic.


Efter hennes egna olyckliga bakgrund inom det mediala och usel mentorskap hittade hon till AFC och fick gedigen träning, kunskap och förståelse för Spiritualismen. Detta ledde till att hon började drömma om en bättre skola i Sverige men bättre kunskap om Spiritualismen än som faktiskt är. Tack vare mycket goda lärare, numera kollegor har drömmen påbörjats och hon tror starkt på just Sammarbete & Gemenskap som är Speak of Spirits ordspråk.


Speak of Spirit har nu goda kontakter med SNU i England och stöd för deras utveckling inom Spiritualismen. Målet är att sätta Spiritualismen på kartan igen och plocka bort alla framförallt kristna influenser som genomsyrat Spiritualismen. New Age har gjort att många medium tror de är Spiritualister bara för att de pratar med de döda.


Spiritualismen välkomnar alla, oavsett bakgrund, tro, sexualitet mm men för den skull får vi inte glömma bort att det är en religion som tyvärr många har mycket svårt att ta till sig då just religion är något som bara fört elände med sig i stort sett genom tiderna. Därför har Speak of Spirit bestämt sig för att göra en rationell Spiritualism av det hela.

Vi behöver förnya oss men samtidigt inte vara rädda för ordet för tack vare det lilla ordet "religion" som betyder komma tillsammans har vi i dag tack vare starka pionjärer genom tiderna möjlighet att faktiskt utföra vår service. Det var inte länge sedan de faktiskt brände medium på bål och kastade dem i fängelset om använde sin förmåga.


Efter många års arbete på resande fot i världen upptäckte Mia att alla människor söker förtröstan och behöver känna att de inte är ensamma. Detta försöker vi åstadkomma med just Speak of Spirit.


Därför är också utbildning på hög nivå med kunskap A och O. SNU och dess kollege AFC är det mest prestigefulla stället i hela världen och den största organisationen i hela världen. Där arbetar många av de bäst mediumen med lång utbildning bakom sig.