Kalender Mediumskap Psychic Art Encaustic art Galleri Om Mia Kontakt AFC TV / Media Länkar Speak of Spirit

Psychic Art

mia-maalar.jpgPsychic art är en form utav mediumskap, psychic artist´s har förmågan att kommunicera med andevärlden och tillåtas bli influerad av andevärlden så att de kan göra sig till känna med ett porträtt.

Psychic art är nog den minst kända formen av mediumskap och speciellt här i Sverige.

 

Många medium erbjuder dig en privatsittning med kommunikation med andevärlden men hur många kan över det också ge dig en bild från någon som har gått över till andra sidan. Som medium är vårat jobb att bevisa att livet går vidare efter döden och har man då en bild på någon som man beskriver så blir det ju ytterligare ett litet bevis på att de finns där.

Många psychic artist´s är inga konstnärer och själv är jag en utav dem. Jag har ingen bakgrund över huvudtaget när det kommer till konsten att kunna teckna.


Utan att bli influerad av min andlige konstnär så skulle jag inte kunna producera några porträtt.

 

Eftersom jag inte har några kunskaper eller utbildning av tecknandet så har det varit en lång resa tillsammans med min konstnär. Vi började inte med att måla porträtt utan vi började med Auragrapher (Bilder som också är inspirerade från andevärlden och kan vara mycket vackra) och porträtten växte sig sedan fram med tiden.

När jag jobbar i dag med mina privatsittningar och målar porträtten så ser jag ingenting utan jag blir bara inspirerad för hur jag ska använda färgerna med mina fingrar över pappret.


Min konstnär säger att porträttet är redan där och konsten är att träna upp mig så att jag kan tillåta mina fingrar att vara som penslar och fylla i färgen där den ska vara utan att hamna utanför linjerna.
Med andra ord är det som för barn när de börjar rita det tar tid och en massa träning.

 

Allting runt omkring mig har betydelse när jag jobbar. Hur jag mår mentalt, känslomässigt och fysiskt, så ibland kan mina porträtt vara otroligt likt och ibland går det inte riktigt som de har tänkt sig.

 

Som medium är du alltid en kanal för andevärlden och ibland är du helt enkelt inte den bästa som du kan vara. Ibland är sammankopplingen otroligt fin och arbetet flyter så bra att det till och med kan ge mig själv en trevlig överraskning.

 

 

Copyright Mia Ottosson