Om Mia

 

Mia har utvecklat sina mediala gåvor i snart 20 år och hon arbetar som medium och Psychic artist. Hennes arbete har fört henne till Schweiz, Kanada, USA, England och Norge mm. 

Hon har fått sin utbildning genom SNU (Spiritual National Union) på "The Arthur Findlay College" i England där hon även är certifierad.  Hon har även gjort sin femåriga  lärarutbildning där och är den enda i Norden som genomfört den.mia-foer-kurskompendiet.jpg

 

Genom sin certifiering "csnu" ( speaking & demonstration) har hon rättigheten att ge en utvärdering på  båda områdena  innan eleven ska upp för den internationella panelen som görs i England.

Mia brinner för Spiritualismen och har startat "Speak of Spirit" i Sverige med fina kollegor och har som mål att sätta Spiritualismen på Sveriges karta än en gång. Hon tycker att mycket av filosofin inom Spiritualismen har försvunnit och allt fokus ligger på det mekaniska inom det mediala och vill återigen hitta tillbaka till Sammarbete & Gemenskap

  

Mias inställning är att man aldrig blir färdiglärd och för att bli så duktig som möjligt gäller det att inte begränsa sig utan vara öppen för nya ideer och utmaningar.

 

Hon tycker man ska försöka ta bort allt det sensationella i  mediumskapet och försöka hålla det så enkelt som möjligt.

Hon blandar gärna sitt arbete med både allvar och humor.

 

Mia är mycket kritisk i sitt sätt att arbeta och speciellt i sin syn på den mediala branchen som består av  mycket flum och oseriösitet. Hon tycker det finns få som lever upp till den standarden som vi alla borde eftersträva inom det mediala.

Hon förspråkar ofta om att "om mediumet kunde plocka bort sina ursäkter för sitt dåliga arbet och ta ansvar för sina misstag" så skulle vi få fram ett bättre mediumskap.

Kunskap behövs inom den här branchen, och på så vis kan vi alla slippa att bli lurade.

 

Pga sin egen bakgrund av att ha blivit så lurad inom det här så är hon extra kritisk och har inget övers för lurendrejeri och falskhet inom den här branchen. Hon tror att man behöver lyssna på de som representerar det kritiska, de sk skeptikerna, för de har mycket att lära oss.

 

Kan vi ta till oss deras sätt att se på vårat arbete, och höja oss över vad de påstår att vi håller på med som tex cold reading och hot reading osv så kanske vi kan bevis någon gång, att livet faktiskt går vidare efter döden, även för dem.

 

Mia håller kurser i både mediumskap, Spiritual Psychic Art och Encaustic vax.

 

Om ni är intresserade av att Mia ska besöka er för:

  • Storseanser
  • Privatsittningar
  • Föredrag
  • Kursverksamhet

Kontakta oss via e-post: medium@miaottosson.se

demonstrating.jpgspeaking.jpg

 

 

Copyright Mia Ottosson