Encaustic art

encausticvaxpaduk.jpg

Encaustic vax är ganska så nytt i Sverige men i Holland tex är det en stor konstform. Här använder man sig av vaxbitar och smälter med tex strykjärn och på så vis får man fram fantastiska tredimensionella bilder.

 

Som återförsäljare i Sverige från agenturen som finns i skåne försöker jag bredda den här konstformen så mycket som möjligt. Jag har alltid med och  visar den här konstformen för de som vill i mina Psychic Art kurser men har också kurser i bara det här ämnet. Alla blir överaskade över lättheten att arbeta med det samt att det är fantastiskt roligt och ett fint kompliment till intuitiva läsningar.

Kurs

Var med om en fantastisk helg i kreativitet där ni lär er måla på ett sätt som aldrig gjorts förut.

 

Vi kommer också kika lite på färger och dess betydelse så att ni som inte bara vill göra fantastiska konstverk också kan använda er av korten som ni målar och göra en tolkning med er intuition. Vi kommer göra fantasy bilder, landskap samt att prova på att använda er av en hotplate och luftpistol. Ni kommer också att göra ett varsit konstverk på duk.

 

För er som är intresserade av att ha egna strykjärn, stylos och färger säger till i förväg så jag kan ha med mig. På det viset kan ni fortsätta hemma efter kursen och skapa era fantastiska verk som bara fantasin sätter stopp för. Här behöver man absolut inte kunna måla eller ha någon förmåga utan alla kan skapa och för er som är perfektionister så kommer ni märka att det plockas bort fort för man har inte alltid kontroll över den här tekniken. Det är också det som gör det så roligt.

 

om ni är intresserad av att anordna en sådan här kurs på er hemmaplan, samla ihop ett gäng och hör av er till mig så kommer jag gärna och besöker er i stället.

 

 

Copyright Mia Ottosson