Kalender Mediumskap Psychic Art Encaustic art Galleri Om Mia Kontakt AFC TV / Media Länkar Speak of Spirit

AFC

Följ med oss på en fantastisk kursvecka i England !

colege.jpg

Arthur Findlay College Stansted Hall

I April 2013 kommer vi att anordna en svenskvecka från den 13-20/4.

 

Det här är årets vecka för alla människor I Norden som vill ta chansen att besöka det berömda colleget Stansted Hall. Om du inte skulle känna dig bekväm med det engelska språket under veckan kan du vara lugn för allt blir översatt till Svenska med mycket kompetenta översättare.

Jag är stolt över att kunna säga att denna vecka har det sk ”drömteamet” av lärare som kommer att hjälpa dig och guida dig genom kursveckan. Deras utveckling och expertis inom mediumskapet är ”outstanding” och de har alla fötterna på jorden. Tillsammans kommer vi att hjälpa dig och guida dig genom någon av de tre olika aspekterna av andliga områden.

Denna vecka kan du välja healing, mediumskap eller trans.

Om du väljer healing kommer du att bli guidad på det mest ödmjukaste sätt för att utveckla din healingförmåga, sammansmälta bättre med dina healingguider så att kraften kan användas till fullo. Du kommer också att lära dig det praktiska över hur det hela funkar med lärare som har många års erfarenhet inom området.

Om du väljer mediumskapet kommer vi att hjälpa dig så du kan använda din förmåga till din bästa potential. Lärarna kommer att hjälpa dig att hitta ditt sätt att få din förmåga att blomstra så att kommunikationen mellan våra nära och kära flyter bättre och att du får ett bättre självförtroende till dig själv och din gåva. Du kommer att få möjligheten att träna för både seanser och privatsittningar. Det bästa av allt är att du får möjligheten att ta vara på erfarna lärares kunskap och kan ställa alla de frågor som du kanske undrat över. Här har du lärare som villigt delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Om du är intresserad av trans kommer du lära dig att smälta samman med dina andliga guider och släppa taget, kontrollen och ta till dig kärleken från andevärlden. Våra lärares erfarenhet visar att det är förändring inom transmediumskapet och hur vi arbetar med energin från andevärlden. Är du intresserad denna vecka att experimentera med den?

Oavsett vilken grupp du väljer, kommer du att bli guidad med ödmjukhet och förståelse från lärare som jag personligen kan säga har hjälpt mig själv till fullo på min egen utveckling och det är därför jag stolt kan säga att jag är en av teamet i dag:

Om du vill ha det bästa av det bästa när det kommer till kunskap och träning så kan jag verkligen rekommendera denna vecka.

Denna vecka är för alla som är intresserade och du kan vara både nybörjare eller erfaren inom områdena för att kunna njuta maximalt av veckan. Vi kommer alla att göra vårt bästa för att du ska kunna åka härifrån och känna att du växt.

Vi vill alla att denna vecka ska vara fylld av lycka och glädje, en plats för oss att skapa nya vänner, både från andevärlden och här på jorden. Följ med oss på en fantastisk resa som ger dig minnen för livet.

 

För mer information och bokning se AFC hemsida >>  eller kontakta mig genom e-mail för hjälp eller frågor ang kursen.

 

Billigaste alternativet är att boka flyg med Ryan air till Stansted Hall och ta en taxi därifrån till själva byggnaden. Ca £ 11 och tar ca 10 minuter.

 

Jag själv, Simone, Simon och Brian önskar er varmt välkomna till en vecka av hårt men glädjande arbete. Mycket skratt mellan varven och en fantastisk miljö med god mat och trevligt sällskap. Vad mer kan man önska?

 

Det bästa av allt är att pundet är lågt så man får mycket för pengarna :-)

 

Varmt välkomna att ta del av en fantastisk plats där jag har fått min utbildning och kunskap ifrån.

OBS! Tyvärr så är denna kurs så populär att den var fullbokad redan ett par veckor efter att kursen i år 2012 var avslutad men omni verkligen vill med anmäl er och säg att ni vill vara med på en reservlista.

Det brukar ju alltid vara avhopp så vem vet. Det är ju inte föränn nästa år så mycket kan hända.

 

 

Copyright Mia Ottosson